Paul Wesley Kirk kapitányként

Paul Wesley Kirk kapitányként

Megtalálták az új Kirk kapitányt

A Vámpírnaplók sztárja fogja eljátszani a legendás karaktert William Shatner és Chris Pine után.


Májusban debütál a Paramount+-on az új Star Trek-sorozat, ami a Strange New Worlds címet kapta, de már biztosan lesz második évad is. Az alkotók ugyanis javában castingolnak a második évadra, mindezt pedig abból tudjuk, hogy a streamingcég hivatalosan bejelentett, hogy megtalálta a színészt a James T. Kirk kapitány megformálására.

Na de itt jön a csavar, ugyanis azt is megerősítették, hogy Kirköt csak a második évadban fogjuk csak látni. A William Shatner által ikonikussá tett csillagflotta-kapitányt, akit aztán Chris Pine is sikerre vitt a mozifilmekben, ezúttal Paul Wesley fogja eljátszani, akit leginkább a Vámpírnaplókból ismerhetünk.

Az új széria egyébként a Star Trek: Discovery második évadja után játszódik, 2258-ben, ekkor az Enterprise-t még Pike kapitány vezette, aki 15 évig vezette űrlegénységét. Szóval Kriköt még azelőtt fogjuk látni vélhetően, hogy átvette volna az Enterprise vezetését.

Az egyelőre kérdés, hogy ez azt jelenti-e, hogy látni fogjuk Kirk pozícióba helyezését. Ebben az esetben viszont megtudnánk, hogy mi miatt köszönt le Pike emellett. Egy biztos, sok időnk van találgatni, addig is hátra van még egyanis egy teljes évad. Szóval legkorábban valószínűleg jövőre kapunk választ kérdéseinkre.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk