Korona.
Getty Images

Népszerűségük szerint rangsorolták a királyi család tagjait – meglepő eredmény született

Évtizedek óta a sajtó és az emberek fókuszának középpontjában áll a brit király család, így nem meglepő, hogy mindenkinek megvannak az aktuális kedvencei. Egy kutatócég ennek alapján összeállított egy listát, melyből kiderült, hogy jelenleg kit szeretnek a legjobban a III. Károly király vezette családból.



A YouGov által készített kutatás azt vizsgálta, hogy melyik királyi családtagot szívlelik a legjobban az emberek. A felmérést készítő szakembereknek pedig sikerült választ kapniuk a kérdésre, ráadásul kifejezetten meglepő eredmény született.

A legtöbbünk valószínűleg azt gondolja, hogy a dobogó tetejére Katalin hercegné állhat fel, ez azonban nem igaz, Wales hercegnéje ugyanis csak a második helyet tudta megszerezni.

a kir\u00e1lyi csal\u00e1d

A brit királyi család 2022-ben

Fotó: Shutterstock

Na de akkor ki lett a legnépszerűbb?

Az 1677 megkérdezett véleménye alapján kijelenthető, hogy a brit királyi család legnépszerűbb tagja nem más, mint a néhai II. Erzsébet királynő lánya, Anna hercegnő.

Anna hercegn\u0151

Anna hercegnő

Fotó: Getty Images

Íme az eredmények:


1. Anna hercegnő – 72% kedveli
2. Vilmos herceg – 70% kedveli
3. Katalin, walesi hercegné – 68% kedveli
4. Károly király – 62% kedveli
5. Eduárd herceg – 54% kedveli
6. Kamilla királyné – 46% kedveli
7. Harry herceg – 24% kedveli
8. Meghan, Sussex hercegnéje – 22% kedveli
9. András herceg – 7% kedveli

Fontos megjegyezni, hogy felmérést még Harry herceg memoárjának megjelenése előtt készítették, a kutatás készítői szerint elképzelhető, hogy a kötet miatt némileg változott az emberek véleménye.

A figyelmetekbe ajánljuk