Katalin, Vilmos, Harry és Meghan.
Getty Images

Senki nem gondolta, hogy ilyen volt Katalin és Meghan kapcsolata

Az elmúlt időszakban egyértelművé vált, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle nem a legjobb barátnők. Egy királyi szakértő szerint azonban a két hölgy kapcsolata jelenleg „fagyos, de udvarias".


Katalin és Meghan állítólag nehezen jöttek ki egymással, amíg Harryék az Egyesült Királyságban éltek, és a nem túl rózsás viszonyon a költözés se segített sokat.

Tessa Dunlop történész az OK! című lapnak ezt mondta:

Nyilvánvalóan nem állnak olyan közel egymáshoz, de azt hiszem, ezt meg tudják oldani. Katalin jól nevelt lány, állami iskolában nevelkedett, soha nem fogja a mocskot szórni, soha nem fogja megadni azt, amit mások akarnak, akárhányszor is piszkálod. Lesz egy fedél a kapcsolat feje fölött, és a nyilvánosság előtt is illedelmes marad.

Ez is érdekelhet: Katalin számára kínkeserves volt a Meghannal való találkozás

Mióta Harry és Meghan elkezdtek nyilvánosan beszélni a királyi család többi tagjával való feszült kapcsolatukról, sokat megtudtunk arról, hogy állítólag mi zajlott a két hercegné között a zárt ajtók mögött.

Harryék többször is nyilvánosan odaszúrtak Katalinnak, például amikor Oprah Winfrey beszélgetős műsora során Meghan azt állította, hogy nem ő volt az, aki megríkatta Katalint a 2018-as esküvője előtt, hanem fordítva.

Tom Bower 2022-ben megjelent Bosszú című könyvében elárult néhány kulisszák mögötti részletet a szóban forgó veszekedésről, de kifejtette, hogy nem igazán lehet tudni, mi történt:

Hogy mi következett, azt soha nem lehet megcáfolhatatlanul megállapítani. Katalin verziója szerint Meghan az arcába csapta az ajtót, a virágokat pedig a szemetesbe dobta. Meghan azt mondta Oprah Winfreynek, hogy a könnyeket ő hullatta, nem Katalin, a virágok pedig bocsánatkérés szimbólumai voltak.

Emellett Harry a Tartalék című memoárjában azt is megemlítette, hogy Katalin Meghant túlzottan is „bizalmaskodónak” tartotta.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk