Károly király.
Getty Images

Még a nyaralásával is II. Erzsébet előtt tiszteleg Károly

Nagyon úgy tűnik, hogy Károly követi néhai édesanyja hagyományait, és ő is Balmoralban tölti a nyarat.


Ugyan az uralkodó a leginkább Birkhallban lévő birtokán szokott lazítani, de a király most mégis inkább II. Erzsébet királynő kedvenc skóciai rezidenciáján „mulatja” majd az időt.

A belsős források szerint a nyár Károlyék számára kifejezetten pörgős lesz, ugyanis rengeteg vendég érkezik majd hozzájuk.

Ez is érdekelhet: Diána útját járja – Vilmos herceg egy új programmal milliók életét mentheti meg

Károly és Kamilla is imádja Birkhallt, számukra ez az otthon, (..) de a király szívesen lépne édesanyja nyomdokaiba, és Balmoralba költözne. Ez volt Erzsébet királynő kedvenc helye, ahol minden nyáron szeretett vendégeskedni. Károly és Kamilla mozgalmas nyárra készülnek, rengeteg családi látogatással

– mondta egy forrás.

Érdemes pár szót ejteni a Birkhallban található rezidenciáról is: a királyi pár itt töltötte a nászútját 2005-ben, és az esküvőjük óta minden évben itt ünneplik a házassági évfordulójukat.

Károly egyébként egy kifejezetten mozgalmas időszak kellős közepén van, hiszen hétfőn az Edinburgh-i Holyroodhouse a palota előudvarán vette át a város kulcsait a Lord Provost tanácsostól.

Az uralkodó a jövő héten visszautazik Angliába, ahol Joe Biden amerikai elnököt fogadja a windsori kastélyban. Az előbb említett kötelezettség után azonban a király végre megkezdheti a balmorali vakációját Kamilla királynéval együtt.

Forrás: Vanity Fair


A figyelmetekbe ajánljuk