Károly király Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyén
Getty Images

Eddig nem látott koronázási portré: íme a király és a trónörökösök

Az ünneplés még nem ért véget.


III. Károly király május 6-án ünnepelte koronázását a Westminster-apátságban, másnap pedig koncertet tartottak a windsori kastélyban. Az ünnepi eseményeket követően hivatalos portrékat adtak ki Károlyról és Kamilla királynéről. Most pedig újabb hivatalos fotók jelentek meg.

Az egyik képen Károly a hivatalos királyi díszben látható – amely magában foglalja az állami palástot, a Szent Edwards-koronát, a jogart és a gömböt –, fiával, Vilmos herceggel és legidősebb unokája, György herceg mellett.

Olvasd el ezt is! Szakértők szerint Károly király valójában ezt mondta Kamillának a Buckingham-palota erkélyén

A képeket Hugo Burnand fotós készítette, és azóta a királyi család hivatalos Instagram-fiókján is megosztották.

A képek nagy figyelmet keltettek a rajongók és az Instagram-felhasználók körében, a fotó több mint egymillió lájkot kapott.

Az egyik rajongó pedig megjegyezte:

A koronázás képei csodálatosak, ahogy az esemény is az volt. A monarchia jó kezekben van a következő generációk számára. A király, szeretett fiával és örökösével, valamint unokájával, aki szintén leendő király. Ez nagyszerű!

De az elmúlt héten további képek is megjelentek a királyi ünnepségekről, köztük egy külön fénykép Károly királyról és Kamilla királynéről, amint a díszpolgárokkal pózolnak.


A figyelmetekbe ajánljuk