harry styles gitárral a kezében

Közös kollekciót dob a piacra Harry Styles és a Gucci

A Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele a tegnapi napon (06. 20) egy milánói sajtótájékoztatón jelentette be különös együttműködését Harry Stylesszal.


Olyan régóta ismerjük egymást, és a divat iránti közös megszállottságunk az, ami igazán összehozott minket

– mondta Alessandro Michele, majd hozzátette, hogy a kollekció a WhatsApp-beszélgetéseik eredménye, amelyek tele vannak képekkel és ötletekkel. A duó kollekcióját a „Ha Ha Ha Ha" névre keresztelték.

A divatház igazgatója pedig reméli, hogy sikerül megmutatniuk Harry Styles mély tudását és divat iránti elköteleződését.

Michele azt is elárulta, hogy először el akarta utasítani az énekest, amikor az először kérte, hogy találkozzanak és dolgozzanak együtt. Azonban Styles egy olyan szerelésben jelent meg, ami azonnal megváltoztatta a véleményét. De ennek már jó pár éve.

Ám Michele és Styles mostanra készen állnak arra, hogy egy 70-es évek ihlette kollekciót mutassanak be, amelyet természetesen az előadó bohém ruhák iránti szeretete és érzékenysége ihletett.

Így a színes trapéznadrágoktól kezdve a grommetekkel díszített táskákon át az imádnivaló állatos mintákkal ellátott ruhákig mindeféle darabot megtalálhatunk. A Ha Ha Ha új kabalája pedig egy mogorva kis mackó lesz.

A kollekció idén októberben debütál majd a Gucci üzletekben.

(Papermag)

A figyelmetekbe ajánljuk