Meghan Markle és Harry herceg.
Getty Images

Meghan Markle nagyon örülne, ha Károly és Vilmos végre elásnák a csatabárdot

Meghan Markle nagyon szeretné, hogy férje, Harry herceg a közeljövőben kibéküljön édesapjával, Károly herceggel – ellentétben a The Cutnak adott nemrég adott interjújának egyes értelmezéseivel.


A magazin címlapján a sussexi hercegnőt idézték, aki így nyilatkozott:

Harry ezt mondta nekem: „Elvesztettem az apámat ebben a folyamatban. Nem kell, hogy nekik is ugyanolyan legyen, mint nekem, de ez az ő döntése".

Ez egyesek szerint azt jelenti, hogy Harry azt mondta, hogy „elvesztette" Károlyt azzal, hogy elhagyta az Egyesült Királyságot.

A Hello! szerint azonban Meghanék cége, az Archewell szóvivője helyre tette a dolgokat. A szóvivő azt mondta, hogy a hercegné úgy értette, hogy a férje rámutatott arra, hogy Meghan elvesztette a kapcsolatát az apjával, Thomas Markle-lel.

Nem tudjuk pontosan, hogy az apa-fiú kapcsolat mostanában hogyan néz ki. Nem igazán érkeztek olyan hírek, hogy teljes szakításról lenne szó, mint Harry és Vilmos kapcsán, de a beszámolók alapján Károly és legkisebb fia nem igazán tartották a kapcsolatot az elmúlt hónapokban.

Ennek ellenére Harry és Meghan a jubileumi hétvégén meglátogatta Károly otthonát, és a trónörökös még januárban a Newsweeknek írt esszéjében dicsérte mindkét fia klímaváltozás elleni munkáját.

Ezek alapján egyértelmű, hogy Harry egyáltalán nem veszítette el az apját, de lehetséges, hogy a sértett érzéseket még fel kell dolgozniuk, mielőtt újra olyan lenne a kapcsolatuk, mint régen.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk