george clooney szmokingban

George Clooney és Daniel Craig mindenkit letarolt eleganciájával New Yorkban

George Clooney ismét jótékonysági gálát tartott New Yorkban, a Clooney Foundation for Justice’s Albie Awards nevű rendezvény vörös szőnyegén pedig Hollywood krémje vonult végig. Az eseményen pedig olyan embereket ünnepelnek, akik az igazságszolgáltatásnak szentelték az életüket.


George Clooney egy letisztult fekete szmokingban jelent meg a gálán feleségével, Amal Clooneyval. De az eseményen számos más művész is részt vett, például Daniel Craig és felesége Rachel Weisz.

Ez is érdekelhet:Majdnem George Clooney lett a Szerelmünk lapjai főszereplője

A színész nem a megszokott külsejével lépett a vörös szőnyegre: Craig ugyanis megnövesztette a haját, emellett pedig egy feltűnőbb tengerészkék szmokingot viselt egy nagyobb csokornyakkendővel, amihez még egy dizájner szemüveget is párosított.

A megjelenés egy olyan korszakot idézett, amikor a férfiak estélyi öltözékében még nem a fekete, hanem az éjkék volt az alapértelmezett.

Getty Images


A Clooney Foundation For Justice által a New York-i Közkönyvtárban csütörtök este (09.28.) megrendezett Albie-díjakat Albie Sachs bíróról, az apartheid rendszer elleni aktivizmusa miatt száműzött dél-afrikai jogászról nevezték el. A gálán pedig az igazság bátor védelmezőit díjazzák, akik folyamatosan kockáztatják az életüket.

Olvasd el ezt is! George Clooney hatalmas szakállat növesztett a sarkvidéken

A Clooney és felesége által rendezett díjátadó ünnepség már a második volt, amit a Versace partnerségével rendezték meg.

Szilárdan hiszünk abban, hogy szövetségesek közössége kell ahhoz, hogy sikerrel járjunk az emberi jogok védelmében az igazságszolgáltatásért. A Versace elkötelezettsége az egyenlőség mellett, beleértve az LMBTQ+ jogok aktív támogatását, arra ösztönöz minket, hogy továbbra is harcoljunk

– nyilatkozták Clooneyék a Harper's Bazaarnak.

A figyelmetekbe ajánljuk