5 tökéletes nyári parfüm férfiaknak, amivel nem lehet mellényúlni

5 tökéletes nyári parfüm férfiaknak, amivel nem lehet mellényúlni

Túl erős néhány illat a melegebb hónapokban? Lehetséges! Ezért is érdemes szezonálisan parfümbe gondolkodni. Összeszedtünk öt olyan nyári illatot, ami minden alkalomra jól viselhető a legkülönbözőbb személyiségeknek is. Íme!



Dolce & Gabbana – Pour Homme Intenso

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso a vizes és fás jegyek egyedülálló kombinációja. Rendkívül krémes textúrával rendelkezik, amit az erős, dohányos karakter egészít ki.

Ha egy férfias, mégis friss illatot keresünk a nyárra, akkor ez egy tökéletes választás. A fás és pézsmás jegyek játékosan kiegészítik a virágos aromákat, hogy egy olyan hibrid illatot hozzanak létre, amelyet bármelyik férfi büszkén viselhet.

Ár: (26 990 Ft – 40 ml)

Bvlgari Man – Wood Neroli 

A Wood Neroli az egyik legjobb férfi parfüm a nyári hónapokban: citrusos és fás illatprofilja ideális azoknak, akik klasszikus, férfias illatot keresnek.

A parfüm felépítése a narancsfa minden részét felhasználja: a fakérgen keresztül a zöld leveleken át egészen a gyümölcsig. Sok illatszakértő szerint ez a kombináció a modern férfi összetett (és gyakran ellentétes) tulajdonságainak metaforája.

A mély és friss illatok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Wood Neroli tökéletesen illik a tavaszhoz, és megtestesíti az évszak könnyed, tiszta illatait, és garantáltan vonzza majd a figyelmet.

Ár: (25 450 Ft – 60 ml)

Tom Ford –  Mandarino Di Amalfi

Milyen egy nyári illatösszefoglaló egy tengerparti olasz óda nélkül? A Tom Ford gyógynövényes, virágos és citrusos illata tökéletes választás lehet a kánikulában.

Ár: (104 790 Ft – 50 ml)

 Louis Vuitton –  Pacific Chill 

A Louis Vuitton Pacific Chill koncepciója a Csendes-óceán frissességét és nyugalmát tükrözi: a parfümöt úgy tervezték, hogy a tengerparti séták és az óceán szellőinek élményét idézze.

Az illatban könnyed, friss és gyümölcsös jegyek dominálnak, amelyek a citrusfélék és más trópusi gyümölcsök esszenciáival keverednek. Emellett finom virágos és fás jegyek is felfedezhetők benne, amelyek mélységet és komplexitást adnak az illatnak. Az összhatás egy kellemesen hűs, de mégis kifinomult illat, így tökéletes nyári használatra.

Ár: ( 117 000 Ft – 100 ml)

Alfred Dunhill – Icon Racing

Az Icon Racing egy intenzív fás és aromás illat, amire mindenki felkapja a fejét: bergamott, bors, pézsma és vetiver szilárd jegyeinek köszönhetően.

Laurent Le Guernec parfümkészítő azonban a felsorolt, mélyebb jegyek mellé egy kis frissességet is hozzáadott. A grapefruit, a narancs és a levendula kiegészíti a férfiasabb tónusokat a parfümben, hogy mélységet és összetettséget adjon neki.

Ár: (17 010 Ft – 100 ml)

A figyelmetekbe ajánljuk