Ez lesz a legnépszerűbb hajviselet a nőknél idén nyáron

Ez lesz a legnépszerűbb hajviselet a nőknél idén nyáron

Ha az idei hajtrendekről van szó, a bob frizura az uralkodó. Habár Hailey Bieber tompa bob frizurája bejárta az internetet, úgy tűnik, hogy van egy új módja a népszerű frizura viselésének, és mi teljesen ráharaptunk. Köszöntjük a kínos bobot"!


Az angol fodrász, Joel Goncalves óriási mestere ennek a stílusnak. Úgy véli, ez a frizura arról szól, hogy vállaljuk tökéletlenségünket, és engedjük, hogy a hajunk is kissé „rakoncátlan" legyen.

Azt tapasztaltam, hogy bár a bob frizura rendkívül népszerű, mégis sokan félnek tőle, hiszen az ügyfelek nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire változatosan elkészíthető. Annyi különböző formát, stílust és textúrát lehet elérni. Általában az az egy megjelenés, amit választanak, a hajuk uniformizálódik, pedig valójában ez egy nagyon rugalmas frizura, rengeteg formázási lehetőséggel

– kezdte Goncalves.

Mivel ez a fajta bob az egyénre van bízva, fontos tudni, hogyan lehet mindenki számára működőképessé tenni. Goncalves javasolja, hogy a fodrászunkkal együtt dolgozzunk, hogy megtaláljunk a hajkoronánk textúrájához és az arcformánkhoz legjobban illő frizurát.

Egy bobnak soha nem szabad túlhatalmasnak lennie a viselőjén, csupán kiegészítője kell, hogy legyen az általános megjelenésnek. A hölgyek viselik a frizurát, és nem a frizura a hölgyeket

– tette hozzá Goncalves.

Fontos megjegyezni, hogy minden ember más és természetesen egy fazon nem illik mindenkire, ezért a fenti tippek alapján érdemes meghatározni a finomabb részleteket, például azt, hogy szeretnéd-e, hogy meneteles legyen, vagy egyáltalán ne legyen tépett.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk