Pinguins walking in a row pingvinek

Ennyibe kerül, ha 28 ezer pingvin társaságában szeretnénk összeházasodni az Antarktisz közepén

A Red Savannah személyre szabott luxusutazásokkal foglalkozó cég egy olyan esküvői élményt kínál,– ami bár magas áron – de valóban felejthetetlenné teszi a nagy napot.


A 12 fős násznép a dél-afrikai Fokvárosból 8,5 órás repülőúttal indulna az Antarktiszon található Wolf Fang kifutópályára. Az ünnepségek egy kiadós reggelivel kezdődnének, amelyet egy kellemes pezsgőzés követne a Snow Lounge-ban, mindeközben pedig az Antarktisz csodálatos panorámájában gyönyörködhetnénk.

De hol van hely a lagzinak?

Az Echo nevű vadonatúj sarkvidéki táborban található korszerű kapszulákban egy hatalmas közösségi tér és étkező található, ahol a vendégek a legfinomabb dél-afrikai termékeket fogyaszthatják, díjnyertes borválasztékkal párosítva. De a Whichaway Camp is remek választás lehet. Itt a vendégek a Schirmacher-oázis édesvizű tavának partján lévő wellness-térben és szaunakapszulában pihenhetnek, ünnepelhetnek.

Az Antarktisz természeti szépségeinek megismerése mellett a vendégek a 28 ezer fős császárpingvin-kolóniát is meglátogathatják, nunataki sétákat tehetnek, de jég- és hegymászásban is részt vehetnek. A jól megtervezett esküvői élmény még a nászajándékokról is gondoskodik. Ugyanis személyenként 1000 dollárt ajánlottak fel az Antarktiszra látogató természetvédelmi és fenntarthatósági kezdeményezésekre.

(LuxuryLaunches)

A figyelmetekbe ajánljuk