emily párizsban 3 évad lily collins
Netflix

Íme az Emily Párizsban 3. évadának forgatási helyszínei, ahová te is ellátogathatsz!

Akár szeretted az Emily Párizsban új évadát, akár nem, a sorozat felsorakoztat jó néhány gyönyörű helyszínt, amiket érdemes felfedezned, ha a francia fővárosban jársz.


Megannyi új varázslatos helyszínre kalauzolta el a sorozat a rajongókat, és természeteseb az olyan népszerű nevezetességek is, mint a Tuileriák kertje, a Place de la Concordeés a Place Juliette Gréco tér mind megjelentek a legújabb szériéban. Csakúgy, mint a gyönyörűPiscine Molitor, ahol Emily koktélokat kortyolgatott a medence mellett.

Ez is érdekelhet: 5 sorozat, ha nézted az Emily Párizsban 3. évadát

A sorozat korai epizódjaiban Emily bemutatót tart a Musée des Arts Décoratifs-ban, majd a Szajna-parti Quai des Célestins-ben romantikázik barátjával, Luciennel. Illetve a második évadhoz hasonlóan, a harmadik évadában is kis időre elhagyja a francia fővárost a feltörekvő marketinges, és Provence festői levendulamezői és szőlőskertjei felé veszi az irányt. A forgatásra Gordes hegytetőn fekvő városát és a közép-franciaországi Loire-völgyben található Château de Montpoupon kastélyt használták fel.

De aLa Nouvelle Everevüszínház, a Gare du Nord pályaudvar, a Montmartre-i Sacré-Coeur templom és a „le mur des je t'aime" (a szerelem fala) is felbukkanak a legújabb részekben.

Ez is érdekelhet: Ezt gondolja Audrey Hepburn fia az édesanyját alakító színésznőről

A figyelmetekbe ajánljuk