America Chavez

A terv az volt, hogy előbb jön ki a Doctor Strange-folytatás, mint a Pókember-folytatás, de végül az élet keresztülhúzta a számításaikat.


A Marvel legújabb karaktere, aki a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesében debütált, America Chavez, akit Xochitl Gomez alakít. A karakter csillag alakban képes átütni a valóságot. A hátán is visel egy csillagot, egy másikat pedig arra használ, hogy portált nyisson magának a Doctor Strange folytatásában, ami a Marvel mozis univerzumának közelgő 28. filmje lesz.

Most kiderült, hogy létezik egy olyan valóság a multiverzumban, ahol Chavezt láthattad volna a Pókember: Nincs hazaútban is. Ebben a valóságban a Doctor Strange 2 sosem csúszik és 27. MCU-filmként előbb jön ki, mint a legutóbbi Pókember-film. A karakter szerepelt is az eredeti forgatókönyvben és koncepciós rajzokon. A terv ugyanis az volt, hogy használják a figurát, ha már bemutatják a Doctor Strange előző részében, csak aztán változott a terv, ezért ő is kikerült a végső filmből.

Maciej Kuciara és Marek Okon koncepcióművészek megosztottak néhány, a Nincs hazaúthoz készített forgatás előtti képet a Twitteren, és az egyik, mára törölt tweet azt mutatja, hogy a Marvel egy időben fontolgatta Chavez szerepeltetését. Persze az internet nem felejt. Ez, valamint Chris McKenna társíró korábbi megjegyzései arra utalnak, hogy az elvetett titokzatos karakter, aki Andrew Garfieldet és Tobey Maguire-t az MCU-ba kalauzolja, Chavez lett volna.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk