Claudia Schiffer versace reklám

Claudia Schifferrel nosztalgiázik a 90-es évekről a Versace legújabb kampányában

Ha rajongsz a vintage ruhákért, akkor imádni fogod az olasz divatház 2024-es tavaszi/nyári kampányát. A legújabb kollekciót olyan modellek nevével fémjelzik, mint Loli Bahia, Mona Tougaard, Fernando Lindez és a Versace egyik legnagyobb múzsája, Claudia Schiffer.


A legújabb kampány a harminc évvel ezelőtti, 1994-es, Richard Avedon által fényképezett reklámot idézi, amelyben a korszak öt ünnepelt szupermodellje – élén Claudia Schifferrel – szerepelt, mind pasztellszínű kötött ruhákban és miniszoknyákban – számolt be a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Amit eddig nem tudtál! 5+1 érdekesség a Versacéról!

A kampány természetesen az új kollekciót és a hozzá tartozó Medusa '95 táskákat ünnepli, amelyeket az ikonikus jelkép díszít, amelyet Versace először 1995-ben mutatott be. A bőrből készült táska strukturált formájú és rendkívül elegáns.

Donatella Versace élő legendának nevezte Schiffert, így a német modellt választotta a márka 2024-es tavaszi reklámkampányának címlapjára, Loli Bahia, Mona Tougaard, Fernando Lindez, Noah Tumataroa, Meng Yuqi és Liu Wen mellett.

Hihetetlen ezeknek a nőknek az ereje, akik a ház ikonikus darabjaiba öltöztek. Loli, Mona és a mi legendás Claudiánk! Ez minden, amit a divatban szeretek. Ez a Versace!

– nyilatkozta az olasz luxusmárka kreatív vezetője.

A figyelmetekbe ajánljuk