Chris Rock

Így reagált Chris Rock Will Smith bocsánatkérésére

Egy új videóüzenetben, amelyet péntek reggel tett közzé a Youtube-on, Will Smith nyilvánosan bocsánatot kért Chris Rocktól, amiért az év elején megpofozta őt az Oscar-díjátadón, és azt mondta, hogy mélyen megbánta és szégyelli magát.


Lelkileg és érzelmileg is fáj, hogy nem feleltem meg az emberek rólam alkotott képének és benyomásának. Mélységesen bűntudatom van. Ember vagyok, és hibáztam.

– állt a színész személyes nyilatkozatában.

A Smith jelölttársaihoz, valamint Rock családjához is fordult, és bocsánatot kért az általa okozott sérelmekért. Azt is elárulta, hogy megpróbálta közvetlenül elérni a komikust, de azt mondták neki, hogy még nem áll készen beszélgetésre, és majd reagál, ha elérkezik az ideje.

Majd pár órával később videó megjelenése után Chris Rock új becenevet adott Smith-nek, és reagált a videóra.

Ha mindenki azt állítja magáról, hogy áldozat, akkor senki sem fogja meghallani az igazi áldozatokat. Még akkor is, amikor Suge Smith megpofozott...másnap mentem dolgozni. Vannak gyerekeim.

– viccelődött az 57 éves komikus.

A becenév a jelenleg bebörtönzött Marion "Suge" Knightra, a Death Row Records társalapítójára és korábbi vezérigazgatójára utal, akit gyilkosságért tartóztattak le. Rock nem először viccelődött a pofonnal. Miután az esetet követően megugrottak a jegyeladások, a komikus azt mondta, hogy többet beszélne róla, de csak akkor, ha fizetnének érte.

A figyelmetekbe ajánljuk