Öt dolog, amiért Britney Spears tényleg megérdemli a pophercegnője címet

Öt dolog, amiért Britney Spears tényleg megérdemli a pophercegnője címet

Az elmúlt napok nem szóltak másról, mint a legújabb Britney Spears-dokumentumfilmről, ami egy igencsak fontos dolgot feszegetett, ami nem más, mint az énekesnő rendkívül megrázó élete apja gyámságának fogságában. De láthatjuk azt is, ahogy a vérszomjas sajtó megpróbálja ízekre szedni Britney-t, aki még akkor is megpróbál erős maradni, amikor sokan már feladnák. Ennek apropóján összegyűjtöttünk öt dolgot, amiért Ms. Spears megérdemli, hogy a pophercegnőjeként ünnepeljék.


Művészi szerepvállalás

Annak ellenére, hogy Britney Spears minden idők egyik legsikeresebb női énekese, dalszerzői és előadói tehetsége fölött sokan szemet hunynak. Amit sokan talán nem tudnak, hogy Britney sokkal többször kreatív közreműködője is volt a karrierjének, mint azt az ember gondolná.

Számos klipjének koncepcióját és ötletét ő találta ki, mint például a Baby One More Time (1998), a Stronger (2000), a Toxic (2004) és Womanizer (2008), sőt a Do Somethin' (2005) című dalának klipjét ő rendezte. Karrierje során számos dalt is írt, mint például a Dear Diary-t (2000), az Everytime-ot (2004), a Someday-t (I Will Understand) (2005) és a My Baby-t (2008). De producerként is kipróbálta magát, ugyanis ő találta ki az Everytime és a Someday (I Will Understand) dallamait, és nem mellesleg mindkét számban hallhatjuk zongorajátékát.

Táncmozdulatai és színpadi jelenléte

Tagadhatatlan, hogy ha színpadra lép mindenki megőrül a közönség soraiban. És itt most nem csak a turnéiról van szó. Britney az évek során számos ikonikus előadásáról vált ismertté a díjátadók során. Talán a leghíresebb példa a 2000-es és 2001-es MTV Video Music Awards ceremónián való fellépései. De szinte minden performansza ikonikus gyöngyszemként vonult be a zenetörténelembe elképesztő energiája és színpadi jelenléte miatt.

Rengeteg előadót ő inspirált

Napjaink legnagyobb szupersztárjai egykor olyanok voltak, mint mi. Popzenét hallgattak (már aki) és rajongtak kedvenc hírességeikért. Olyan csillagok, mint például Lady Gaga, Beyoncé, Selena Gomez, Ariana Grande, Miley Cyrus és Taylor Swift. Néhányan a hosszú névsorból, akik elárulták, hogy Britney Spears-rajongók voltak, mielőtt ők maguk is igazán híressé váltak volna.

Ő az egyetlen női popelőadó, aki Michael Jacksonnal és Madonnával is osztozott egy színpadon

Igazi pop királyság! Britney Spears volt az egyetlen női pop előadó, aki Michael Jacksonnal és Madonnával egy színpadon lépett fel, még mielőtt betöltötte volna a 21. életévét. S rajta kívül csupán még egy valakinek sikerült ez, Britney egykori udvarlójának, Justin Timberlake-nek.

Ettől függetlenül a pop királya rendkívül ritkán lépett fel más előadóval, így az a tény, hogy meghívta Spears kisasszonyt, hogy énekeljen vele karrierjének 30. évfordulóján New Yorkban, hatalmas megtiszteltetésnek számított. De maga Michael Jackson is hatalmas rajongója volt Britney-nek, és imádta, ahogyan táncolt.

Személyiség

Britney talán az egyik legkedvesebb, legföldhözragadtabb személyiség a showbiznisz világában. Mindig nagyon elismerően nyilatkozott azokról a hírességekről, akikkel karrierje során találkozott és dolgozott. De ez talán annak is köszönhető, hogy alapvetően egy félénk emberről van szó. De alázatos magatartásának köszönhetően, mindenképp helye van a legjobbak között.

A figyelmetekbe ajánljuk