Kaytranada, Lizzo, A$P Rocky, Idles, Tyler The Creator, slowthai, Poppy, Denzel Curry, Billie Eilish, Charli XCX, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino
Sándor Emese

Kaytranada, Lizzo, A$P Rocky, Idles, Tyler The Creator, slowthai, Poppy, Denzel Curry, Billie Eilish, Charli XCX, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino

Visszatért a legjobb boyband: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: seprentwithfeet - DEACON

A seprentwithfeet néven előadó Josiah Wise első, 2018-as nagylemeze leginkább egy intim portré különböző félelmekről szeretethiánnyal, szerelmi csalódással és érzelmi feldúltsággal. Most három évvel később Wise a komplett hangulati ellentétét adta ki. A DEACON az érzelmi harmóniáról és nyugalomról szól, akár értelmezhetjük amolyan párjaként debütjének.A gospellel gyakran kacsingató kísérleti r&b zenész viszont ezúttal is kreatív és sokszínű hangzású, érzelmileg előttünk valósággal meztelenre vetkőző dalokat adott ki. Szóval a minőség nem változott. Csak az új dalok alapján mintha serpentwithfeet mintha most egy sokkal jobb helyen lenne mentálisan. Szóval ha szeretnél örömkönnyeket potyogtatni, talán ez lesz a te lemezed.

Ezeket a lemezeket is csekkold!

Ha a modern reggaeton krémjére vágyunk, akkor Karol G új lemeze gyakorlatilag felvonultatja. De még Ludacrisbe és Nicki Minaj-ba is belefuthatunk rajta.De ha inkább old school hip-hopot hallgatnánk, akkor a műfaj legendás producere, The Alchemist ezúttal Billy Woods és Elucid duójával, az Armand Hammerrel készített kollaboratív projektet.Bár a Tune-Yardsra nem igazán mondható, hogy minden újabb albummal újra kitalálják a saját hangzásukat, de a saját hangzásuk annyira kiszámíthatatlan tud lenni, hogy ez önmagában izgalmassá tudja tenni minden újabb megjelenésüket.Ami viszont a Death From Above 1979-et illeti, a noise rock duó még soha nem kísérletezett ennyit a hangzásával egyik albumán sem, mint a múlt héten megjelenten.Viszont ha nagyon sok kísérletezésre és szokatlan megoldásokra vágyunk, akkor a Xiu Xiu is új, közreműködőkkel teli albummal jelentkezett a hétvégén.A hét dala: BROCKHAMPTON - BUZZCUT (feat. Danny Brown)

Az egy időben egy év alatt három albumot is kiadó BROCKHAMPTON tőlük szokatlan módon legutóbbi, Ginger című, vegyesen fogadott nagylemezük után két év szünetet tartott hivatalos kiadványokat illetően. Most viszont visszatértek egy bombasztikus új kislemezzel az áprilisban érkező új albumhoz, ami a korai albumtrilógiájuk energiáját idézi az iridescence furább, szokatlanabb hangzásával.

Danny Brown szokásához híven megeszi reggelire a beatet, bármennyire is hektikus az. Kevin Abstractot viszont rég hallhattuk ennyire energikusan és gyorsán, már-már kiabálva rappelni. Ennyire jól viszon még sose. A végére pedig olyan tökéletesen válik a szám a totális ellentétjévé mindannak, amit addig hallottunk, hogy alig várjuk már azt az új albumot. Ez alapján ugyanis a legjobb boyband a világon élete formájában van.

Ezeket se hagyd ki!

Lil Nas X felperzselte az internetet az új kislemezével, Paul McCartney ezúttal Beck közreműködésével gondolta újra egy számát előző nagylemezéről, két új dallal is visszatért a Black Midi, kijött továbbá végre a streaming oldalakra is az a két Basside-dal, aminek SOPHIE volt a producere tragikus halála előtt.

14 új dallal bővült a Hamu és Gyémánt idei új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!


A figyelmetekbe ajánljuk