angelina jolie

Angelina Jolie szíve szerint ma már nem lenne színésznő

Angelina Jolie másképp döntene, ha lehetőséget kapna arra, hogy újrakezdje az életét.



Angelina Jolie egy őszinte interjúban mesélt arról, hogy miért nem foglalkozna szívesen színészettel, ha napjainkban lenne pályakezdő.

Ma nem lennék színésznő. Amikor én kezdtem, nem volt akkora elvárás, hogy ennyire nyilvános legyek, hogy ennyi mindent megosszak

nyilatkozta a WSJ. Magazinnak.

Ez is érdekelhet: Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

A magánélete körüli médiafelhajtást már teljesen megszokta, nem is figyel a zajra, hiszen „olyan régóta van a pályán, hogy mindent elmondtak már róla". Azonban már jó régóta kiábrándult a hollywoodi színtérből.

Mivel Hollywoodban nőttem fel, sosem voltam tőle nagyon elragadtatva. Soha nem vettem be, hogy jelentős vagy fontos. Elég sekélyes helyen nőttem fel. Hollywood nem egy egészséges hely. Ezért az ember a hitelességet keresi

− mondta.

Az interjú során a színésznő arról is mesélt, hogy Hollywood és a forgatások intenzív igénybevétele hogyan hatott a saját testi egészségére:

A testem nagyon erőteljesen reagál a stresszre. A vércukrom fel-le megy. Hat hónappal a válásom előtt hirtelen Bell-féle bénulásom lett.

Jolie-t állítólag a nagy nyilvánosságot kapott szakítása Brad Pitt-tel 2019-ben akadályozta meg abban, hogy nemzetközi költözködésbe kezdjen. Ők ketten még mindig egy elhúzódó jogi csatározás közepén vannak, amelynek egyik különös vitapontja a hat gyermekük felügyeleti joga.

Ez is része annak, ami a válásom után történt. Elvesztettem a képességemet, hogy szabadon éljek és utazzak. Majd akkor költözöm, amikor tudok

− tette hozzá..

A figyelmetekbe ajánljuk