Budapesten is látható lesz az AERON installációja
AERON
Első installációjával a kreatívitást ünnepelte az AERON Koppenhágában

Budapesten is látható lesz az AERON installációja

Először lesz látható Magyarországon az Art Market Budapest keretein belül az AERON magával ragadó installációja, amit a magyar márka idén nyáron mutatott be a koppenhágai divathét nyitónapján.


Az „AERON Abstract Laboratory” névre keresztelt alkotás a kreativitás születését ragadja meg. Azt az önfeledt pillanatot, amikor játékuk során a gyerekek először merülnek bele a fantázia világába.

Áron Eszter és Leila Guinefollau

AERON


Ki ne kevert volna össze gyerekként egy kicsi ezt, és egy kicsi azt: egy marék földből, esővízből, falevélből, a varázslatban bízva, abban, hogy amit tesz, megváltoztatja a világot?

– teszi fel a kérdést az installáció alkotója, Leila Guinefollau, dániában élő multimédia művész, aki épp ezért Áron Eszter univerzumát egy játékos laboratóriumi környezetben helyezi el.

Ez is érdekelhet! Első installációjával a kreatívitást ünnepelte az AERON Koppenhágában

A kézzel készült üvegek, és naivan formált porcelán tárgyak egytől egyig az AERON világára utalnak — a dán homok például a márka földszíneire, a Budapest térkép a brand otthonára reflektál absztrakt módon.

Az installáció ugyanakkor egy kérdést is magában foglal: mikor engedtem olyannyira szabadjára a képzelőerőmet, hogy az életemet olyan könnyednek érzékeltem, mint egy önfeledten játszó gyermek?

Budapest a márka otthona. Ez az a hely, ahová mindig visszatérünk, éppen ezért fontos a számomra, hogy a hazai közösségünk is tudjon találkozni azzal az installációval, ami újabb lehetőséget adott a kapcsolataink mélyítésére a nemzetközi közönségünkkel.

– mondta Áron Eszter.

Az installáció megtekinthető az Art Market Budapest „Art Extra” szekciójában, a K110-es kiállítóhelyen.

Figyelmedbe ajánljuk! Csodás ékszerkollekcióval jelentkezik a letisztultságáról ismert Aeron

A figyelmetekbe ajánljuk