Olaszországban most valószínűleg a falat kaparják.


Kevesen tudják, de a Pizza Hut volt az első étteremlánc, amely először készítette el a sajttal töltött pizzaszélet. A cég saját találmánya kereken 25 éve forradalmasította a pizzakészítést, amit kifejezetten furcsa, de jó pofa módon ünnepelt meg a gyártó.

A kerek évforduló alkalmából kivették a pizza közepét, és csupán a sajttal töltött szélét árusítják.

Pizza Hut

Viszont a dolog részben nagyon is komoly: a koronavírus-járvány alatt soha nem látott magasságokban van a pizzák árusítása, mivel az éttermek bezárásával az emberek jóval többet rendelnek házhoz, és nem meglepően rengetegen a pizza mellett döntenek – jól példázza a hatalmas keresletet, hogy a Pizza Hut 328 országban 148 új éttermet nyitott a pandémia óta. Ezért is történhetett meg az, hogy a Pizza Hut egyik nagy riválisa, a Papa John's is sajttal töltött pizzaszélet rakott az étlapjára, ami eddig előbbi felségterülete volt.

Most egy nagy kampány keretei közt pár dallasi és Los Angeles-i étterem első 50 vásárlója ingyen megkaphatja a pizzavégeket, ha legalább 10 dollár értékben vásárol. Akik kifejezetten az újdonságra pályáznának, azok külön is megvásárolhatják 12 dollár fejében (nagyjából 3500 forintért).

(CNN)

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk