Olaszországban most valószínűleg a falat kaparják.


Kevesen tudják, de a Pizza Hut volt az első étteremlánc, amely először készítette el a sajttal töltött pizzaszélet. A cég saját találmánya kereken 25 éve forradalmasította a pizzakészítést, amit kifejezetten furcsa, de jó pofa módon ünnepelt meg a gyártó.

A kerek évforduló alkalmából kivették a pizza közepét, és csupán a sajttal töltött szélét árusítják.

Pizza Hut

Viszont a dolog részben nagyon is komoly: a koronavírus-járvány alatt soha nem látott magasságokban van a pizzák árusítása, mivel az éttermek bezárásával az emberek jóval többet rendelnek házhoz, és nem meglepően rengetegen a pizza mellett döntenek – jól példázza a hatalmas keresletet, hogy a Pizza Hut 328 országban 148 új éttermet nyitott a pandémia óta. Ezért is történhetett meg az, hogy a Pizza Hut egyik nagy riválisa, a Papa John's is sajttal töltött pizzaszélet rakott az étlapjára, ami eddig előbbi felségterülete volt.

Most egy nagy kampány keretei közt pár dallasi és Los Angeles-i étterem első 50 vásárlója ingyen megkaphatja a pizzavégeket, ha legalább 10 dollár értékben vásárol. Akik kifejezetten az újdonságra pályáznának, azok külön is megvásárolhatják 12 dollár fejében (nagyjából 3500 forintért).

(CNN)

Friss

Lorna Simpson elképesztő portfóliót készített Rihannáról

Az Essence magazin 2021 első számában közli a portrésorozatot.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk