Nagyszerűen szórakozott két hatalmas panda a washingtoni Smithsonian Nemzeti Állatkertben. A frissen leesett hónak úgy megörültek, hogy a lehető legkülönbözőbb módon csúszkáltak, ugráltak, gurultak és bukfenceztek az állatkert területén.


A hely kamerája vette fel az esetet, ahol jól látható, hogy a pandák egyáltalán nem unták meg elsőre a játékot. Már az is meglepő, hogy az egyik állat nem elégedett meg egy egyszerű lecsúszással a domboldalról: rögtön háton csúszva mutatta be a különleges mutatványát. Később visszacammogott és kezdődött minden előröl.

Pandatársát sem abból a fából faragták, aki megelégszik egy egyszerű attrakcióval. Kevert stílust alkalmazva az oldalán gurult le, és bemutatott néhány bukfencet is a nagyérdeműnek.

A mókás állatok egyébként már rég túl vannak a gyerekkorukon, és az az állatkert régi veteránjainak számítanak: Mei Xiang 1998-ban született, míg hím párja, Tian Tian 1999-ben.

Valószínűleg így vezették le szülői teendőiket, hiszen ahogy mi is megírtuk, a nyáron született meg az Egyesült Államok első mesterségesen világra hozott bébipandája, aminek történetesen Mei Xiang az anyja.

Nem lennénk meglepve, ha jövőre már az egész család bolondozna a hóban.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk