Egyelőre nem tudni, mitől kezdett el dülöngélni a torony.

Félelmetes jelenetek játszottak le kedden a Kínában található Sencsen városában: egy közel háromszáz méter magas felhőkarcoló, a SEG Plaza dülöngélni és rázkódni kezdett. A videókból jól látszik, hogy az épület környékéről ezrek menekültek, félve attól, hogy összedől.

Kína egyik legmagasabb épülete helyi idő szerint délután egy óra körül kezdett el mozogni, de a hatóságok közlése szerint ebben az időben nem volt földrengés a városban. Mivel nem tudni, hogy mitől rázkódhatott a 71 emeletes épület, a hatóságok lezárták a környéket, és elkezdték kivizsgálni az esetet.

A kínai közösségi médiában több videó is megjelent a menekülő tömegről, illetve az egyik felvételen az is látszódik, ahogy a toronyház antennái rezegnek. Az épületet 2000-ben adták át és többségben éttermek és irodák találhatóak benne, valamint egy több emeletes műszaki áruház.


Related Articles Around the Web

Friss

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk