Egy jó mozi egy valamire való szuperjacht szerves részét képezi. Az elismert német jachttervező és hajóépítész, Frank Neubelt azonban még magasabbra emelte a lécet legújabb koncepciójával.


A Screen névre keresztelt 70 méter hosszú jachton nem egy, hanem rögtön két mozi is található, ha a hajón utazók nem tudnának dűlőre jutni, melyik filmet nézzék a tengeren.

A hajót Neubelt és cége, a German Yacht Couture az idei Monacói Yacht Show-n mutatta be. A Screen több mint 700 négyzetméternyi lakótérrel rendelkezik, kívül pedig óriási szabad terület várja a megfáradt, napozásra vágyó utasokat.

German Yacht Couture

A szuperjacht négy fedélzeten terül el, amik között lépcsőzni sem szükséges, hiszen egy liftet is raktak bele.

A hét kabinban összesen 14 személyt lehet elszállásolni.

German Yacht Couture

A helyiségek közül kiemelkedik az úgynevezett főnöki kabin, amely a tulajdonos fedélzetén található. Itt privát teraszok veszik körül a szobát elől és hátul is. A vendégek elhelyezése eközben négy kétágyas kabinból áll: kettő az alsó fedélzeten és két VIP-lakosztály a felső fedélzeten, amelyek mindegyike saját terasszal, társalgóval és irodával rendelkezik.

German Yacht Couture

A hajózás során az utasok egy hatalmas strandklubot is igénybe vehetnek, amely több mint száz négyzetméteren terül el. Emellett egy közel nyolcméteres medencében is mártózhatnak; nem beszélve a szaunáról, gőzfürdőről és az edzőteremről

Ha ez még nem lenne elég akkor a medence alatti garázsban még jakuzzi és más szórakoztató eszköz is megtalálható.

German Yacht Couture

A jachtot belülről sem kell félteni: a Screen nagy vízkiszorítású hajótesttel rendelkezik, és egy hibrid dízel-elektromos Rolls-Royce motorral van felszerelve, amely állítólag 18 csomós csúcssebességet és több mint 1500 kilométer hatótávolságot biztosít neki 10 csomós sebességgel haladva.


A figyelmetekbe ajánljuk