A piacról vásárolt halak viszont nem lelkesedhetnek annyira.

Hiánypótló terméket szúrt ki a 24.hu, amelyre valószínűleg rengeteg haltulajdonos várt már egy ideje: a Katsugyo néven futó táska arra lett kitalálva, hogy élő halakat lehessen benne szállítani – vagy ha jobban tetszik „sétáltatni" – az utcán.

Rossz hír viszont, hogy az eszköz alapvetően nem arra lett kitalálva, hogy a különböző díszállatok életét az otthoni akváriumon túl is színesítsék a tulajdonosok. A találmányt bemutató PerthNow cikke szerint a Katsugyo pusztán a halpiacon megvásárolt halaknak lett kitalálva, hogy a vásárló a legtovább tudja frissen tartani az árut.

A füllel ellátott átlátszó tartályban a víz hőmérsékletét és oxigénszaturációját is figylemmel követhetjük, így a benne gubbasztó halak a maximális figyelmet kaphatják.

A termék hamarosan megvásárolható lesz, amit egy japán cég, az MA Corporation fog forgalmazni – az áráról azonban még nincs hír. Az új szállítóeszköznek viszont már létezik Instagram-profilja is, és elég valószínű, hogy sokan nem a piaci halak szállítására, hanem a díszhalak megsétáltatására is használni fogják az eszközt


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk