Öt kihagyhatatlan kerti tárgy a nyári kánikulához

Páros lábbal rúgta be az ajtót a nyár. Ennek persze – főleg a viszonylag enyhe tavaszt követően – örülünk, már csak azért is, mert végre van időnk a kertben napozni, olvasni, megfelelő mennyiségű fényvédővel felszerelkezve pedig még aludni is. De vajon mire van még szükségünk egy ideális kertben töltött naphoz? Mutatjuk!



A minimalista kerti zuhanyzó

A nyári forróságban történő kerti napozásnál csak egy jobb dolog van: azt ezt követő hidegvizes zuhany. Kifejezetten kellemes élmény lehet ez ráadásul akkor, ha nem kell bevonulnunk a házba, hanem a napozóágyból kikelve egyből be tudunk állni a víz alá. Ha igazán stílusos kerti zuhanyzót szeretnénk, válasszuk a Röshults által piacra dobott verziót, amely tökéletesen reprezentálja a svéd minimalizmust. A Garden Shower fantázianevet viselő termék könnyedén összecsukható, így szinte akárhova magunkkal vihetjük. A szerkezet rozsdamentes acél és indiai tölgyfa kombinációjával készült, több mint kétméteres magasságával pedig a legmagasabbak is kényelmesen elférnek alatta.

A nyugalom védelmezője: térelválasztó

archiexpo.com

A legjobb kerti dolog után muszáj megemlítenünk a legrosszabbat is: a kukkolókat. Sajnos az ilyen kellemetlenségekre is fel kell készülnünk manapság, szerencsére azonban a megoldás nem is olyan bonyolult: térelválasztókat kell elhelyeznünk kertünkben. Ilyen például a Flora Separo terméke is, amely tökéletesen megvédi privát szféránkat a kíváncsi szemek ellen, az elemek mintázata pedig a ráeső napfényben fény és árnyék kellemes kölcsönhatását hozza létre. A különböző magasságokkal rendelkező térelválasztókba ráadásként kedvenc növényeinket is elültethetjük.

Ár: 84 000 Ft

A tökéletes kültéri szőnyeg

royalbotania.com

Puhaság, visszafogott színek, gyönyörűen szőtt természetes szálak – leginkább ez jellemzi a Royal Botania kerti szőnyegeket, melyek kiváló kiegészítői lehetnek teraszunknak. Az egyszerű kialakítás és az organikus anyagok együttes kombinációja teremti meg a terméket körbejáró exkluzív érzést, melyet tovább növel a kültéri bútorokkal kialakított harmónia. Egy biztos: ha ez a szőnyeg van a lábunk alatt, nem kell finoman lépkednünk a teraszon.

Magaságyás a Ticinotól

encompassco.com

Ha az egész napos napozás és pihenés helyett aktívabb pihenésre vágyunk, kihasználhatjuk kertünk adottságait, és foglalkozhatunk kicsit növényeinkkel is. Ha pedig valami igazán különlegeset szeretnénk, választhatjuk például a Ticino magaságyását, mely jelenleg a legmodernebb virágláda, amit a piacon találhatunk. A termékből különböző méretek léteznek, amelyek külön-külön vagy csoportosan is megvásárolhatóak.

A romantikus nyári esték támogatója: Lighthouse lanterna

iqfurniture.co.uk

Különös bűvkör járja át a nyári estéket, főleg, ha azokat barátainkkal, családtagjainkkal töltjük. Egy-egy pohár bor, egy finom vacsora, a tücskök ciripelése, na meg persze a lanternák fénye. Utóbbi esetében válaszhatjuk akár a Cane-line Lighthouse nevet viselő termékét, mely összesen háromféle méretben és kétféle összeállításban kapható, szerkezetüket tekintve pedig alumínium és indiai tölgy közül válaszhatunk. A Cane-line lanternákba igény szerint elhelyezhetünk gyertyát, illetve normál égőt is.

A figyelmetekbe ajánljuk