Kendrick Lamar

A rapper Dave Free kliprendezővel közös pgLang cégének ez lesz a legelső nagyjátékfilmje.


Kendrick Lamar és Dave Free kliprendezőlegenda közös cége, a pgLang, ami eddig reklámokat és klipeket gyártott, belekóstol most a nagyjátékfilmek világába is. A South Park alkotóival, Trey Parkerrel és Matt Stone-nal közösen lesznek a producerei egy egyelőre még cím nélküli élőszereplős vígjátéknak, ami a Paramount Pictures égisze alatt készül majd.

Az ezt bejelentő közleményben úgy írják le a filmet, mint a múlt és a jelen összecsapását A sztori szerint egy fiatal fekete férfi egy történelem múzeumban dolgozik, ahol a rabszolgát játszik történelmi események tanító jellegű újrajátszása során. Egy nap viszont felfedezi, hogy fehér barátnőjének ősei voltak a rabszolgatartói a férfi őseinek.

A filmet Vernon Chatman írja, aki amellett, hogy dolgozott már South Parkon is, olyan kattant és fura vígjátéksorozatokon dolgozott korábban íróként és rendezőként, mint a kultikus fiktív gyerekműsor, a Wonder Showzen, vagy éppen a The Shivering Truth című egészen bizarr animációs széria. Szóval egy biztos, valami egészen eszement dologra számíthatunk majd a sztori komolysága ellenére.

(Forrás: Billboard)


A figyelmetekbe ajánljuk