Ilyen még nem volt: rendhagyó Kékszalag-közvetítésre készül a Hamu és Gyémánt

Két nap, közel 160 kilométer és több mint 500 hajó: Európa legnagyobb tókerülő versenye azokat is lázba hozza, akik még sosem hasították a Balaton vizét a szelek szárnyán. Csapatunk nem kisebb feladatra szánta el magát, mint hogy végig kísérje az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat, beszámoljon valamennyi részletéről, és bemutassa az élmezőny mögött álló több száz hőst.A közvetítés során szakértőnk, illetve a szerkesztőgárdánk folyamatos egyeztetésben lesz az osztálykapitányokkal, és egy motorcsónakkal ott leszünk a Balaton vizén, így olvasóink szinte testközelből élhetik át, milyen óriási feladat, egyben kaland teljesíteni a közel 160 kilométeres távot.

Egyedi fotókkal, videó- és drónfelvételekkel készülünk – újfajta, közösségi közvetítés lesz ez, ahol nem kizárólag az élmezőnyről, hanem az összes résztvevő hősről és küzdelemről beszámolunk majd.

Evan Smogor/Unsplash

Percről percre történő élménymorzsáink a rajt pillanatában kezdődnek és egészen a célvonalat utoljára átlépő hajóig tartanak. Mindenről és mindenkiről beszámolunk, legyen szó a hajón elfogyasztott vacsoráról, vagy az éppen szülinapját ünneplő osztálykapitányról.

Ez lesz a Hamu és Gyémánt Kékszalag-közvetítése, amiről nem érdemes lemaradni!

A figyelmetekbe ajánljuk