Hányszor álltunk már a világ múzeumaiban egy-egy remekmű előtt úgy, hogy azt gondoltuk, bárcsak hazavihetnénk? A Meural okoskereteivel most erre is lehetőségünk nyílik.


A Meural okoskeretével több tízezer műalkotáshoz férhetünk hozzá, melyek egyetlen kézmozdulattal megjeleníthetők és változtathatók a virtuális vásznon. A kijelzőn minden ecsetvonás megközelítőleg olyan, mint az eredetiben, a különleges technológiának köszönhetően pedig még a képek mélységét is érzékelhetjük, így valóban háromdimenziós élményben lesz részünk. A festmények történetéről a „vásznon" megjeleníthető információs blokkok segítségével tanulhatunk, de akár saját alkotásunkat is feltölthetjük. Tükröződéstől sem kell tartanunk, hiszen az okosképkeret érzékeli a szobában uralkodó fényviszonyokat, és ha kialszanak a fények, a képkeret is elsötétül.

További információk a Meural weboldalán.

Friss

Ezeket a fotókat még sose láthattad a ma 10 éves Scott Pilgrim forgatásáról

Pontosan 10 évvel ezelőtt, 2010. augusztus 10-én mutatták be a Scott Pilgrim a világ ellent, Edgar Wright képregényadaptációt. A film bukott a mozikban ugyan, mégis klasszikussá vált. Az évforduló miatt Wright megosztott egy halom, még sose látott fotót a forgatás első pár napjáról. Íme!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk