Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reeves szeretne Marvel-filmben szerepelni

A színész elmondta, hogy megtisztelnék vele, ha becastingolnák végre valamelyik szuperhősfilmbe.


Manapság már könnyebb összegyűjteni azokat a nagyon ismert színészeket, akik még nem szerepeltek egyetlen Marvel-filmben sem. Keanu Reeves is köztük van. Az újabban egy halom fura, szerzői filmben szereplő színésznek ugyanakkor nincs az égvilágon semmi ellenérzése a műfajjal szemben. Sőt kifejezetten örülne neki, ha megkeresnék végre egy szereppel, ami eddig szimplán nem történt meg.

Az Esquire videóinterjújában ugyanis megkérdezték, hogy ha megkeresnék, csatlakozna-e a Marvel mozgóképes szuperhősuniverzumához. A színész pedig nem csak simán rávágta, hogy ja, de egyenesen megtiszteltetésnek nevezte, miközben a Marvel univerzumépítéséről áradozott.

Nagyobb, mint az univerzum, nem? Majdnem akkora, mint egy multiverzum. Marvel-verzum! Egy megtiszteltetés lenne. Sok elképesztő rendezőr és látnok dolgozik nekik, és valami olyasmit csinálnak, amit előttük még soha senki. Különleges abban az értelemben, hogy mekkora filmek ezek, mennyire ambíciózusak, meg úgy alapvetően mekkora produkciók. Szóval elég király lenne, ha én is a részévé válhatnék.


A figyelmetekbe ajánljuk