Keanu Reeves lesz a főszereplője a képregényéből készülő filmnek

Nem csak film, de anime sorozat is készül rögtön. Nemrég debütált képregényszerzőként egyébként.


Mindössze két hete jelent meg Keanu Reeves első képregénye, de már rögtön le is csapott rá a Netflix, hogy multimédiás franchise legyen belőle. Rögtön be is rendelt egy élőszereplős filmadaptációt belőle, továbbá egy animét is, ami a film spinoffja lesz. Ráadásul mindkettőnek Keanu Reeves lesz a producere és a sztárja is, szóval az animében is az ő hangját hallhatjuk majd.

A 12 füzetből álló BRZRKR egy hallhatatlan harcosról szól, aki félig halandó, félig pedig isten, illetve az ő 80 ezer éves küzdelméről korokon keresztül. A csak B-ként hívott hősünket egy átok miatt leküzdhetetlen gyilkolásvágy hajtja, amit több évszázadnyi gyilkolás után úgy döntött, hogy megpróbál célszerűsen használni.

Az amerikai kormánynak vállal olyan küldetéseket, ami a hadseregnek túl mocskos lenne, cserébe hozzáfér minden információhoz, amivel meg tudja állítani az átkot, ami miatt vérszomjas harcossá válik. A film ennek lesz a direkt adaptációja, az anime pedig majd az univerzumot bővíti tovább.

Kétségtelen, hogy Reeves miatt kaphat ez a képregényszéria ekkora figyelmet, ugyanakkor nem pusztán a sztár ismertsége miatt csapott le rögtön rá a Netflix. Az első ugyanis hatalmas siker volt, 615 ezer példányt adtak el már március 3-i megjelenése óta. Szóval ezek a számok önmagában értékes alapanyaggá teszik filmstúdiók számára.

(Forrás: Consequence of Sound)


A figyelmetekbe ajánljuk