pulykák
Getty Images

Egy seregnyi pulyka csípte meg, majd nevette ki a CNN riporterét

Anna Stewart, a CNN riportere fontos dolgokról igyekezett beszámolni pulykák társaságában, akik jól láthatóan nem érezték át a helyzet komolyságát .


A résztvevők fontos elemei voltak a tudósításnak: Stewart a globális ellátási lánc fennakadásairól és az Egyesült Királyságban tapasztalható munkaerőhiányról igyekezett volna beszámolni, ami miatt elképzelhető, hogy karácsonykor sok helyen nem lesz pulyka a karácsonyi menüsoron.

A tudósítás helyszíne jó érzékkel egy angliai pulykafarm volt, Stewart pedig a szárnyasok gyűrűjében igyekezett beszámolni az égető problémáról. A pulykafarm lakói azonban úgy tűnik nem fogták fel a helyzet súlyát, és meglepték Stewart-ot.

A riporter a bejelentkezés kezdetén rögtön bele is zavarodott a mondanivalójába, és egy váratlan felkiáltás és nevetés kombinációjával el is vesztette a fonalat. Tette mindezt azért, mert valamelyik pulyka suttyomban megcsípte, hogy aztán Stewart reakciójára a társakkal nevetésre erősen hajazó hangon felhördüljenek.

Stewart zavarában igyekezett nevetve megmagyarázni a történteket, és a nézőknek elmondta, hogy belecsíptek a fenekébe. Ez ismét megtetszett a pulykacsapatnak, akik újra körberöhögték a riportert.

Úgy tűnik ők kicsit sem bánják, hogy kevesebb pulyka kerül majd a karácsonyi asztalra.

A figyelmetekbe ajánljuk