Fotó: Getty Images

Kakaóeső esett Svájcban

Olten városa nem mindenapi jelenségre ébredt

Olten városka lakói különös reggelre ébredtek.


Egy hűtőventillátor meghibásodása sajátos reklámot szerzett a Lindt & Sprüngli vállalatnak, nem mintha a csokoládéjáról híres cégnek erre szüksége lett volna. A Zürich és Bázel között, Svájc északi részén fekvő Olten városában azonban a ventillátor úgy döntött, finom kakaózáport zúdít a helyi lakosságra.

Nagy is lett a hüledezés az egyik reggel az égi jelenséget látva, az aznapi erős szél ráadásul besegített az elromlott berendezésnek, hogy minél több helyre jusson kakaó a környéken.

kaka\u00f3

A gyár munkásai is értetlenül álltak a történtek előtt (A kép illusztráció)

123rf.com

Az AP hírügynökség beszámolója szerint a csoki gyártás alapanyagát, pörkölt és őrölt kakaóbabot kaptak a helyiek, és nem ártott nekik. Ez a fajta por ugyanis az égvilágon semmire sem ártalmas, legfeljebb tüsszenteni lehet tőle egyet-kettőt.

Egy autót teljesen betakart, a Lindt lemosatta volna, de a tulajdonos nem jelentkezett. A hibát hamarosan elhárították, az élet ment tovább, így egyelőre nem érdemes Oltenbe költözni ingyen kakaóért.

Friss

Egy fellépés erejéig újból összeállt a Backstreet Boys és az 'N Sync fele

A Pride hónap alkalmából lépett fel a Backstreet Boys.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így lehetünk teljesek egyedül is

Az egyedüllét nehéz munka. Van néhány tippünk arra, hogyan lehet mégis élvezni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A mesterséges intelligencia se érti, miért nem kezd Jadon Sancho

A Borussia Dortmund szélsője és a Manchester United nyári célpontja még egy percet se játszott az angol válogatottban az EB-n. Kielemezte a mesterséges intelligencia és nem talált magyarázatot az okára.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk