juventus

Kiderült, mikor debütál az Amazon népszerű dokuszériájának következő évada, ami csapatok szezonjait mutatja be a kulisszák mögül.


Az Amazon All or Nothing című dokuszériája igencsak ambíciózus projekt. Egy évadához ugyanis egy egész szezonon át követnek egy-egy csapatot kamerákkal, hogy autentikus képet adjanak róla, mi is zajlott a csapatnál a színfalak mögött abban az évben. Focicsapatok közt végigkövethettük már a Manchester City és a Tottenham egy szezonját már.

Előző szezon elején pedig bejelentették, hogy a következő évad a Juventusról fog szólni. Most pedig végre azt is tudjuk már, hogy novemberben debutál majd az újabb etap, ugyanakkor azt továbbra sem árulták el, hogy pontosan mikor. Viszont kaptunk egy új előzetest hozzá.

Izgalmasnak ígérkezik az előző szezon krónikája, hisz az olasz sztárklub mindössze a 4. helyet csípte meg 9 zsinórban behúzott bajnoki cím után. Érdekes lesz látni, hogyan is élték meg a résztvevők a kudarcokat, aminek végül Andrea Pirlo vezetőedző menesztése lett a vége, továbbá Cristiano Ronaldo távozása.


A figyelmetekbe ajánljuk