lúd
Photo by Ibrahim Munir on Unsplash
six white goose

Szombaton elrajtol az első online libafutam

Egy eddig ismeretlen sportverseny veszi kezdetét november 14-én Etyeken.


Mindenki biztonsága érdekében az etyekieknek is újra kellett tervezni az idei Libadalmat az általános rendezvénytilalom és minden kapcsolódó kormányzati szabály, illetve a felelős rendezvényszervezői gondolkodás jegyében. Ha az etyekiek nem nyithatják ki a pinceajtókat a vendégek előtt, akkor arra kérik a vendégeket, hogy nyissák ki ők a laptopjaikat, az etyekiek pedig, majd odavarázsolják a Gasztrosétány hangulatát az

első ONLINE LIBAFUTAM keretein belül.

A kormányzati intézkedéseknek megfelelően tehát a Libadalmat is online térbe költöztették, hiszen nem szerettek volna az érdeklődő vendégeknek csalódást okozni. Az Etyeki Piknik Facebook-oldalán élőben lehet majd követni az első világraszóló online libafutamot, sőt a nézők szavazhatnak is az eredményekre, nyertesekre. Az élő tippjátékon helyesen voksolók között pedig ínycsiklandó etyeki ajándékokat sorsolnak majd ki a szervezők.

A futam nagy kérdése, hogy Gőgös, Gúnár, Gedeon és Pötyi közül melyik szárnyas barátunk lesz a befutó.

Érdemes figyelni az Etyeki Piknik Facebook oldalát a részletekért. A futam 11:00-kor kezdődik most szombaton.

Az izgalmakkal kecsegtető versenyt az ottani libakülönlegességeket és hozzá illő borral is megtekinthetik a nézők, hiszen házhoz is lehet rendelni az ételeket.

A figyelmetekbe ajánljuk