joe exotic

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.

Amikor a Tigrisvilág 2020. márciusában debütált a Netflixen, Joe Exotic váratlan (de nem kívánatos) kikapcsolódást jelentett a karanténban. Amikor mi újra és újra ugyanabban a régi melegítőnadrágban figyeltük történetének őrületes fordulatait, Joe Exotic flitteres ingekben és peroxidszőke bundesliga-séróban feszített. A megjelenése pedig akarva akaratlanul ikonikussá vált.

Talán nem is csoda, hogy ruhatárának néhány darabját most árverésre is bocsájtja, mindezt a rácsok mögül, hiszen 22 év börtönbüntetésre ítélték. Exoticot azzal a váddal tartoztatták le, hogy négy éve egy bérgyilkossal akarta eltetetni láb alól legfőbb üzleti riválisát, emellett pedig állatkínzásért is bűnhődnie kell. Öt tigris csontvázán kívül, pedig emberi maradványokat is találtak a területén.

Az eladásra kínált ruhadarabok és kiegészítők között szerepel például Exotic rojtos, bőr cowboy dzsekije, egy fekete bőrdzseki és nadrág szett, valamint a pisztolytáskája, a benne lévő Smith and Wesson revolverrel együtt, amelyet jelenleg több mint százezer dollárért árulnak.

Remélem, hogy bárki is vásárolja meg a kedvenc tárgyaimat, képes lesz méltó otthont adni nekik. Az, hogy elárverezhetem a gyűjteményeimet összeköt a külvilággal és ez jó, különösen, ha a macskáim nincsenek mellettem. Akár szeretsz, akár gyűlölsz azért, amit szerinted tettem, kétségtelen, hogy mindenki szeretne egy darabot a Tigriskirályból!"

– mondta büszkén Exotic.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk