jennifer lawrence dont look up

Rajongsz Jennifer Lawrence-ért? Ezekben a filmekben fog szerepelni!

A rajongók már 2021 decemberében számíthatnak rá, hogy az Oscar-díjas színésznő visszatér a képernyőkre. Lawrence-nek azonban ezen túl is akad több nagyobb projektje, amely talán karrierjének új szakaszát vetíti előre?


Ne nézz fel! 

A rajongók a Ne nézz fel! című filmben láthatják legelőször. A produkció december 10-én kerül majd a mozikba, a Netflixen pedig szenteste landol. Adam Mckay alkotása pedig olyan parádés szereposztást sorakoztat fel, amellyel nem sűrűn találkozhatunk.

Feltűnik majd Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Meryl Streep és Ariana Grande is.

Red, White, and Water

Lawrence a Red, White, and Water című film producere és sztárja is egyben, amelynek forgatása még a világjárvány előtt, 2019-ben kezdődött. A színésznő azonban 2021 nyarán visszatért, hogy befejezze a projekt munkálatait. A film az ő saját produkciós cége, az Excellent Cadaver égisze alatt készül, és egy Afganisztánban elszenvedett agysérülés után hazatérő veterán történetét követi nyomon.

A film főszereplője az Atlanta című sorozat sztárja, Brian Tyree Henry lesz, vagyis két olyan sztár is szerepel majd benne, akik kapcsolatban állnak a Marvellel, hiszen Henry alakítja Phastost az Örökkévalókban.

Mob Girl

A színésznő a Mob Girl című filmben is szerepel majd, amely az azonos című könyvből készült. Ebben Lawrence egy prostituáltat, Arlyne Brickmant alakítja, akiből végül rendőrségi informátor lett a Columbo-család ellen. Ez a szerep pedig rendkívül izgalmasnak hangzik, hiszen Brickman 40 évig élt a maffiaszcénában, és saját bőrén tapasztalta meg a bűnözői alvilág veszélyeit és erőszakosságát.

No hard feelings

Lawrence a Sony Pictures No Hard Feelings című vígjátékában is szerepelni fog. A projektről egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre, de állítólag egy nagyon vicces, tizennyolc karikás vígjátékról lesz szó. Gene Stupnitsky, – aki a Jó srácok és a Rossz tanár című filmeket írta – fogja rendezni a filmet, ami némileg sejtetni engedi, hogy milyen hangvételű történetről lesz szó.

A figyelmetekbe ajánljuk