Alig múlt reggel 10 óra és a hőmérő higanyszála már elérte a 30 fokot. Reflexszerűen indulunk a hűtő felé, hogy felhevült testünket legalább belsőleg tudjuk enyhíteni, azonban kinyitva a fridzsider ajtaját látjuk, hogy valaki már megelőzött.Menetrendszerűen érkező jégkockák

Nem csak szép, de praktikus is

Kép: Ice Volcano

A forróságban jobban kívánjuk a jéghideg élvezeteket, mint valaha, viszont egy újabb ital lehűtése több órán át is eltarthat. Ilyenkor jön jól, ha előre gondolkoztunk és feltöltöttük a jégkockatartót… vagy, ha van egy saját jégkockagyártó vulkánunk! Az Ice Volcano jégkockakészítő már 6 perc elteltével is vidáman potyogtatja az első, enyhülést hozó darabkákat és ha 24 órán át dolgoztatjuk, összesen 12 kg jégkockát is elropogtathatunk a nap folyamán. Lehet, hogy soknak tűnik ez a mennyiség, azonban egy-egy kisebb házi összejövetelen biztosan nem kell majd amiatt aggódnunk, hogy kifogyunk a jégkockából. Ráadásul az Ice Volcano minimalista kivitelezése, ezüstös csillogása okán bármely háziasszony konyhájának különleges éke lehet.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk