A DFC Intelligence közzétette a legújabb videojátékosokról szóló jelentését, a számok megdöbbentők.


A legtöbb embernek van kellő mennyiségű szabadideje, hogy valamilyen formában játsszon akár az otthonában, akár munkába menet a telefonján vagy más eszközön.

A DFC Intelligence nevű, a játékok piacát mérő cég az év közepétől készített egy kutatást. Ez alapján a világon közel 3,1 milliárd ember játszik valamilyen digitális játékkal. A legnagyobb növekedést a telefonos játékok mutatták: másfél milliárdnyian kifejezetten a mobiljukon szórakoztatják magukat.

Szinte ugyanennyien gyepálják a számítógépet (1,49 milliárd), de közülük sokan telefonon is ugyanezt teszik.

Ami meglepő, hogy a gamerek körülbelül 8 százalékát teszik ki a csak konzolon játszó játékosok, viszont magasan ők költik a legtöbbet a játékpiacon.

DFC Intelligence

A mobilos gamerek felét Ázsia adja, és a kontinensről 1,42 milliárd ember vásárol vagy fizet be játékokra, Európában ez a szám 668 millió.

Országokra lebontva nem meglepő, hogy a PC-s gamerek java Kínában található: csak az országban 300 millióan játszanak számítógépen. Őket követi jócskán lemaradva India, Ororszország, majd az USA.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk