telefon víz

A közösségi médiában nagy figyelmet kapott egy high-tech berendezésről készült videó, amely megtisztítja telefonunkat, miközben a kezünket mossuk.


A TikTokon posztolták eredetileg a videót, amely magáért beszél. Láthatunk benne egy mosdókagylót, mely egy vékony nyílással rendelkezik, amibe a felhasználók elhelyezhetik okostelefonjukat, miközben kezet mosnak.

Először beszippantja a készüléket, majd UV sugarakkal az összes vírustól és baktériumotól megszabadítja. Amint végeztünk a tisztálkodással, ugyanabból a nyílásból kézhez kapjuk az immáron patyolattiszta telefonunkat.

Bár a klip nem említi a forgatás helyszínét, gyanítható, hogy Japánban készült a videó. Máshol aligha találni ilyesmit és az emberek is könnyebben megbíznak a technológia vívmányaiban.

Elgondolkodhatunk azon, vajon mi kölcsönadnánk-e az iPhone 12 Pro-nkat egy nyilvános mosdó kézmosójának. Még belegondolni is rossz, hogy bennragadhat, vagy darabokban kapjuk vissza.

Emellett az is igaz, hogy jó ötletnek tűnik a kezeink mellett okostelefonunkat is megfürdetni, hiszen baktériumokat és vírusokat szerezhetünk róla, rögtön a tisztálkodás után.

Remek kérdés az, hogy elterjed-e ez a különleges eszköz a jövőben.

(Forrás: Oddity Central)


A figyelmetekbe ajánljuk