Daniel Craig a Nincs idő meghalni című filmben.
Universal Pictures

Vajon eljátszhatja egy nő James Bond szerepét? A film producere válaszolt

A James Bond-franchise producere, Barbara Broccoli érdekes nyilatkozatot adott azzal kapcsolatban, hogy eljátszhatja-e egy nő a legendás ügynök szerepét.

A Nincs idő meghalni a 007-es sorozat legújabb filmje. Eddig 25 James Bond-mozi készült, a legutóbbiak főszereplője Daniel Craig volt, aki most visszavonul a karaktertől és a franchise-tól. Persze a spekulációk már javában folynak, hogy ki játszhatná Craig után a híres kémet.

Régóta vita tárgya, hogy továbbra is egy fehér férfi játssza-e a főszerepet. Sokak szerint a szerep egy férfi karakterre íródott, míg mások szerint a Bond névhez nem tartozik egy állandó arc, sőt egy állandó nem sem.

Ha valakinek van beleszólása abba, hogy végül ki játssza a 007-est, az a mozi producere, Barbara Broccoli, aki testvérével, Michael G. Wilsonnal együtt irányítja a Bond-filmeket. A THR-nek beszélt a jövőbeli Mr.Bondról is:

Szerintem férfi lesz, mert nem hiszem, hogy egy nőnek kellene James Bondot játszania ... Hiszek abban, hogy a karaktereket nőknek kell megalkotni, és nem csak nőknek kell férfiszerepeket játszaniuk. Szerintem nincs elég nagyszerű szerep a nők számára, és nagyon fontos számomra, hogy nőknek szóló filmeket készítsünk nőkről nőknek.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk