Tinder iphone
black iPhone X on blue surface

Megérkezett a Tinder videós funkciója

A Tinder a tesztek után úgy döntött, hogy széles körben is kiterjeszti a videóchat funkcióját, és mostantól bárki használhatja majd.


A társkereső alkalmazás már régóta szerette volna biztosítani az innováció lehetőségét a felhasználók számára, és a karanténidőszak alatt egyre nagyobb igény volt a videós formátumra. A nyáron már elkezdődtek a tesztek a „Face To Face"-re keresztelt funkcióval, de egészen mostanáig kellett várni a bevezetésére.

Tinder

Többek között azért, mert számos kritika érte a céget, hiszen visszaélések és zaklatások tömkelegét hordozza magában az újítás. Ennek érdekében a Tinder több biztonsági lépést is eszközölt: csak akkor lehetséges a videóchat, ha a „matchelés" után mindkét fél beleegyezik abba, illetve, ha bármilyen kompromittáló dolog történik, akkor a másik jelentheti azt az alkalmazáson belül. Ha pedig nem szeretnénk valakivel többet beszélgetni, akkor nyugodtan ignorálhatjuk a profilját, hogy ne bombázzon többet a videós felkéréssel. Ahhoz, hogy a videóchat összejöjjön egyébként mindkét fél beleegyezésére szükség van.

A felhasználási feltételek

Tinder

A pozitívumok közé tartozik a készítők szerint, hogy a felhasználók így jobban megismerhetik egymást, mintha csak chatelnének. A koronavírus okozta bezárások miatt is jót tehet az embereknek, hogy lesz más felületük randizniuk a bárok és éttermek helyett – így születhetnek egészen kreatív megoldások is.

A Tech Curch ugyan még nem írt pontos dátumot a „Face To Face" funkció bevezetéséről, de akár pár napon belül már elérhető lehet itthon is.

Related Articles From Your Site
A figyelmetekbe ajánljuk