Bár az idő most éppen nem nyarat idéz, egyre biztosabb, hogy idén sem maradnak el az utazások. És bár két hónapja még szinte elképzelhetetlen volt, külföldre is mehetünk. De mégis hova? És milyen feltételekkel?


Elindult az unió új oldala, amiben élőben és folyamatosan frissülő tartalommal nézhetjük meg, hogy milyen feltételekkel utazhatunk be az egyes európai országokba.

Noha a lakosság védelme továbbra is elsődleges szempont, azt szeretnék, ha mindenki élvezhetné a nyaralását, újra találkozhatna családtagjaival és barátaival, vagy lebonyolíthatná különféle céllal tervezett utazásait. Ez az interaktív eszköz olyan információkkal szolgál, melyek ismeretében Ön is bátran megszervezheti európai utazását és nyaralását, nem tartva attól, hogy ezzel kockára teszi egészségét, biztonságát. Az információk rendszeresen frissülnek, és a jobb használhatóság érdekében 24 nyelven elérhetők. Az oldalt ITT éred el.

Ezt az oldalt megelőzte egy magyar fejlesztés, amely szintén hasznos infókkal és nagyon egyértelműen, egy térképen lehet látni, hogy hova lehet menni. Ezen például az látszik, hogy egyre kevesebb a piros folt. Például Ausztria és Görögország is megnyílt tegnap, Spanyolországba is mehetünk korlátozás nélkül 21-én.

Ez látszik a térképen is. Ezt az oldalt ITT éred el.


Fotó: hovautazhatok.hu


Friss

Christoph Waltz és Willem Dafoe westernt forgat

A filmet egy élő legenda, Walter Hill jegyzi, akinek többek között a 48 órát is köszönhetjük.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Augusztusban jön Lorde új lemeze

Solar Power lesz a címe, akárcsak az új számának, ami nemrég jött ki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk