eddie falco

Az American Crime Story következő évada a Monica Lewinsky-botrányról szól majd.


Ryan Murphy díjnyertes antológiaszériájának, az American Crime Storynak a következő évada Bill Clinton 90-es évekbeli szexbotrányáról fog szólni és valamikor még idén megérkezik az év későbbi részében. Az Impeachment: American Crime Story címet kapó évad Jeffrey Toobin A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President című könyve alapján készül.

A fontosabb szereplőket már korábban bejelentették egy kivételével. Clive Owen fogja Bill Clintont játszani, az Éretlenségiből és a Lady Birdből ismert Beanie Feldstein lesz Monica Lewinsky. Rajtuk kívül pedig Linda Tripp szerepében feltűnik még Sarah Paulson is, aki Murphy állandó színésznője, aki számtalan szériájában szerepelt már, beleértve az American Crime Story előző évadát is.

Most pedig a hiányzó láncszem is megvan, megtalálták ugyanis a színésznőt Hillary Clinton szerepére is. A Maffiózókból és a Jackie nővérből ismert Eddie Falco fogja alakítani az egykori first ladyt. Így el is indulhat a forgatás lassan. Ha a koronavírus-járvány közbe nem szól, akkor év vége felé már láthatjuk is a harmadik évadot. Az eddigi két széria O.J. Simpson tárgyalásáról és a Versace-gyilkoságról szólt.

(Forrás: NME)


A figyelmetekbe ajánljuk