superman henry cavill

Henry Cavill Supermanként

Henry Cavill majdnem lecsúszott Superman szerepéről

A színész most elmesélte, hogy eredetileg fel se vette a telefont, amikor megkeresték a szereppel.


Henry Cavillt az Acélember tette fel igazán Hollywood térképére, az egyik legismertebb színésszé téve a Földön. Elvégre ha nem is nézi valaki a szuperhősfilmeket, általában azt tudja, hogy kicsoda éppen Superman. Regnálása a legismertebb szuperhős szerepében ugyan véget ért, de a Vajáknak hála valószínűleg nem kell a továbbiakban sem aggódnia a karrierje miatt. Ugyanakkor a nagy kiugrást jelentő szerepről majdnem lecscúszott anno.

Ha egy valamit mindenki tud már a brit színészről, akkor az az, hogy hatalmas kocka. Videót posztol, amiben gamer számítógépet épít, fejből idéz a Vaják-regényekből, meg úgy alapjáraton köztudott róla, hogy nagy rajongója a mindenféle geekségnek, meg különösen a fantasynek. Ennek köszönhetően pedig amikor Zack Snyder először kereste a szereppel telefonon őt, akkor nem vette fel a telefont, mert éppen egy World Of Warcraft-meccse volt.

Utána megláttam, hogy hívott, de az a helyzet, hogy nem tudod elmenteni a játékot World Of Warcraftban, nem tudod megállítani. Élőben megy.

Ezzel kapcsolatban Zack Snyder is megszólalt, aki szórakoztatónak találta a sztorit és elmondta, hogy ez egy jó példa arra, hogy miért is ennyire jó a kapcsolatuk: mert mindketten megszállottak.

Hát ez csodálatos! Szóval ott ült és mondta magában, hogy ki a franc keres most? Éppen World Of Warcraftozok! Hihetetlen. Igen, hatalmas kocka. Ezért is jövünk ki annyira jól egymással.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk