Butik, kávézó és könyvesbolt egyben – megnyílt a Gucci Circolo

A divatház 100. évfordulójának megünneplésére a márka bemutatta a Gucci Circolo nevű helyet, amely garantáltan nem egy megszokott üzlet.


Az olasz márka már egy teljes évszázada létezik, de kirobbanóbb formában van, mint eddig valaha. S ennek megünneplésére a luxusház kreatív igazgatója, Alessandro Michele és társai mindent megtesznek, és ki állna az útjukba? Londonban az ünneplés a Gucci Circolo formájában érkezik, amely sokkal több, mint egy hagyományos butik.

A Shoreditch szívében található Circolo egy multiszenzoros zóna, ahol a Gucci100 egy különleges, Alessandro Michele által a márka születésnapjára tervezett egyedi kollekciót dob piacra.

És ha mindez nem lenne elég, novemberben érkezik a Balenciagával közös Hacker Project. Így, akik be szeretnének szerezni néhány darabot, azoknak nem árt már most elkezdeni spórolni – ja, és „sorbaállni".

A Gucci Circolo a vásárlási lehetőségen kívül egy Gucci Café-val is előrukkolt, amely egy rendkívül elegáns hely, ahol az emberek dolgozhatnak vagy legalábbis úgy tehetnek mintha dolgoznának. Itt található a Listening Lounge is, egy kissé hangosabb, zeneibb terület, ahol olyan sztárok bakelitlemezei fognak pörögni, mint Billie Eilish, Arlo Parks, Phoebe Bridgers, Florence Welch, Sir Elton John és még sokan mások.

Ha pedig csendesebb környezetet és az olvasást preferálod, az IDEA egy egyedi könyvesboltot is berendezett, ahol a művészet, a divat és a fotográfia világából származó ritka kincseket, valamint a Gucci saját köteteit is megtalálhatóak.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk