Öt tárgy, amit mindenképp szerezz be a nyár utolsó grillezéséhez!

Bár olyan mintha tegnap kezdődött volna, a nyár valójában hamarosan véget is ér. Ez persze senkit ne szomorítson el, hiszen ősszel is rengeteg izgalmas dolgot csinálhatunk, az viszont fontos, hogy méltó módon búcsúztassuk el 2021 legmelegebb időszakát: sütögessünk, bográcsozzunk és grillezzünk! Hogy pontosan mit is érdemes ez utóbbihoz beszerezni? Mutatjuk!A tökéletes grillkészlet

A Cuisinart 20 darabos Deluxe grillkészlete minden alapvető eszközt biztosít a nyár utolsó sütőgetéséhez, sőt, még egy bónusz digitális hőmérővel ellátott villát is találunk a szettben. A tartozékok rozsdamentes acélból készültek, míg maga a szett egy alumínium hordtáskában érkezik, a villába beépített LED-lámpának köszönhetően pedig akár még éjszaka is grillezhetünk. Ha ez mind nem lenne elég, az eszközön találunk még egy időzítőt is, mely jelez nekünk, ha a grillrácsra felrakott húsunk éppen elkészült.

Ár: 17,9 ezer HUF

cuisinart.com

A rózsakvarc szívószál

Szerencsére egyre többen fedezik fel a műanyag szívószálak környezetromboló hatásait, aminek köszönhetően fokozatosan nő a fém szívószálakat használók aránya. Egyetlen probléma van csak: míg a műanyag verziók végtelen mennyiségű színben és mintával érhetőek el, addig a fém változatok kicsit talán unalmasak egyetlen, ezüstös árnyalatukkal. Na, de persze ez is változik! Itt van máris a GEM WATER terméke, mely Brazíliában bányászott, egyedileg, kézzel válogatott rózsakvarcot tartalmaz. A rozsdamentes acélból, rózsaarany bevonattal készült szívószál magaspolírozású, a gyártók pedig egy egyedi mikroszálas hordtáskát, valamint egy tisztítókefét is terveztek hozzá, hogy bárhová magunkkal vihessük.

Ár: 12 ezer HUF

A minimál napernyő

Az ősz közeledtével könnyen előfordulhat, hogy a nyárbúcsúztató grillpartinkat egy hirtelen jött eső, vagy épp az indiánnyár kánikulája zavarja meg. Ilyenkor sem kell kétségbe esnünk, főleg, ha már előzetesen beszereztük a Skagerak Design Atlantis fantázianevet viselő napernyőjét. Míg a szövetet bőrrel erősítették az állványhoz, addig a farúd lábát fém segítségével rögzítették a talpazathoz, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy még a legerősebb szél sem lesz hatással az Atlantis stabilitására. Ha mégis gyorsan kellene helyszínt változtatnunk, a dupla csigás rendszer megkönnyíti az esernyő összecsukását.

Ár: 340 ezer HUF

skagerak.dk

A függőágy

A közel 1,9 méter széles Large Deluxe függőágy tökéletes választás minden szabadtéri programhoz – így akár grillezéshez is –, hiszen a termék kényelmesen megtart akár 3-4 embert is, vagyis több mint 200 kilogrammot.

A Deluxe kollekció ráadásul tartós, időjárásálló anyagokból készült, így tökéletes egész éves használatra.

tiipiibed.com

A grillkesztyű

Vajon mit kapunk, ha keresztezzük az étel témájú tetoválásokat és az ikonikus női zenei előadókat? Hát az új Grill Power sütőkesztyűt. A terméken megtaláljuk a legnagyobb női eladók neveit Plaice Jones-tól Donna Summerön át, egészen Beyoncéig. A Grill Power 86 centiméter hosszú, és közel 20 centiméter széles, tisztántartása pedig pofonegyszerű: 50 fokon akármilyen mosógépbe bedobhatjuk.

Ár: 14,3 ezer HUF

wolfandbadger.com

A figyelmetekbe ajánljuk