Ezzel segítené az alkalmazottak mindennapjait a cég.


Összesen 1850 lakás megépítésére mutatott be terveket a Google. Middlefield Park névre keresztelt minivárost San Franciscón belül húznák fel, ahol kizárólag a cég alkalmazottai élhetnének. A Google ezzel megoldaná az alkalmazottak ingázási problémáit, illetve alternatívát nyújtana San Francisco magas bérleti díjaira.

Google

Az albérletárak részben pont a Google miatt emelkedtek meg. A folyamatosan bővülő vállalat és annak főhadiszállása vonzza a munkatársakat a Szilícium-völgybe, amivel szépen fel is tornázta az árakat. Ezért szeretné kivenni a részét a Middlefield Park megépítésével, ami a tervek szerint 162 négyzetméteren terülne el, és egy külön kerületként működne, saját boltokkal, éttermekkel és bárokkal. Az még nem tiszta, hogy a cég miként gondolta megoldani a kerület infrastruktúráját: kérdés, hogy az ott működő vállalkozásokat San Francisco tartaná el, vagy pedig a Google.

Google

Friss

Az Agymenőktől és a Gossip Girtől is elbúszúzhatunk januártól a Netflixen

Az persze nem meglepő, ha egy streaming-csatornáról időnként eltűnnek nem saját gyártású tartalmak, december 31-én viszont egy nagyobb adagtól kell elbúcsúzniuk a haza Netflix-felhasználóknak.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk