Íme a Golden Globe virtuális vörösszönyegének legjobbjai

Idén ugyan nem volt klasszikus vörösszőnyeges bevonulás, de a hírességek azért kiöltöztek a virtuális gálához. Összeszedtük az 5 legjobb szettet.


Sofia Carson

Getty Images

Sofia Carson a Disney Channel Utódok-szériájának sztárja úgy érkezett a helyszínre, mint egy hercegnő a Star Wars világából, a lágy rózsaszín és a bordó kombinációja tökéletes.

Josh O'Connor

Getty Images

Josh O'Connor a The Crown legutóbbi évadában játszotta Károly herceget, a Golden Globe-ra pedig egy stílusos, régivágásúan bő Loewe szmokingot viselt, ami úgy alkalmi, hogy közben nem is unalmas.

Dan Levy

Getty Images

Dan Levy, a Shitt's Creek sztárja Valentinoban sárgult be, de amitől igazán telitalálat ez a szett, az a tökéletes és gondos rétegelés és a különböző árnyalatú sárga tökéletes társítása. Ugyanolyan színű, de más árnyalatú ruhákat általában nagyon nehéz úgy társítani, hogy azok kiegészítsék magukat úgy, ahogy Levy ruháinál.

Julia Garner

Getty Images

Julia Garner Prada estélyije annál lenyűgözőbb, minél több apró részletet észrevesz benne az ember. Elsőre pedig tökéletes balansza kihívónak és visszafogottnak. A pontot az íre pedig a frizurája teszi fel, amihez nagyon passzol ez a ruha. Őt egyébként az Ozark című sorozatból ismerhetjük.

Jason Sudeikis

Hiába a sok pucc és luxusmárka, ezt az estét magasan Jason Sudeikis nyerte meg, akit a Ted Lasso címszerepéért jelöltek legjobb férfi főszereplőként és annyira nem számított rá, hogy egy színes kapucnis pulóvert vett csak fel. Gyakorlatilag úgy nézett ki, mintha most kelt volna fel, vagy éppen picit tudatmódosult állapotban is lenne. Pechjére és legnagyobb meglepetésére nyert, szóval ebben a szerelésben készületlenül beszédet kellett mondania, majd gyorsan interjúkat adni.


A figyelmetekbe ajánljuk