Hogy kerül a divat és a gasztronómia ugyanazon az estén egy ősfás ligetbe?

Hogy kerül a divat és a gasztronómia ugyanazon az estén egy ősfás ligetbe?

Az Orsoya Darchi luxusdivat-márka június 30-án megtartotta negyedik Dinner and Robes divatshow-ját. A kivételes látványvilágú bemutató minden évben egy izgalmas, komplex művészi tematika köré épül. Idei eseményük témájaként a márka signature kollekcióját, az Atmosphere-t választották.


Kivételes alkalom, amikor egy márka szó szerint és átvitt értelemben is megnyitja saját belső világát a közönség előtt. A divatbemutató helyszínén a helyszín, a zene, az illatok a látványvilág egyaránt az Orsoya Darchi-univerzum által képviselt vízióról szólt, amelyet több mint háromszáz vendég élhetett át egy éjszaka erejéig.

Az este hangulatát megalapozó díszletek, az Orsoya Darchi ateliere-t övező ősfás liget, a fákat díszítő fények, a több méter hosszú, óriás fátyolként lebegő finom kelmék, az ősi és modern hangulatot ötvöző zene pusztán a ráhangolódást alapozták meg a kibontakozó élményekre.

Az Atmosphere kollekció stílusjegyei által kijelölt úton haladva, a liget számos pontján váratlanul felbukkanó táncosok művészi performansza, valamint a tükörruhába öltözött artisták produkciója segítségével a vendégek egyre közelebb kerülhettek az érzékeiket megszólító látványhoz.

Az előétel: esküvői és estélyi ruhák

Mindezek után az ízek is sorra kerültek. Az Atmosphere kollekció Sárközi Ákos által ételként megálmodott verziójának első két tétele nyitott utat az esküvői és estélyi ruhák bemutatójának.

A harmincperces show az Orsoya Darchi klasszikus vonalának 2025-ös darabjait vonultatta fel. A közönség negyvenkét gyönyörűen megkomponált, haute couture ruhát tekinthetett meg a modelleken. A csipkék, az értékes kelmék, a szabásvonal, a kidolgozottság, a színek harmóniája mind a márka markáns pozícióját erősítik a hazai luxusdivat világában.

A főétel: az Atmosphere kollekció

Fotó: Porczió Norbert

Egy látványos és elbűvölő zenei hangzásokra épülő összművészeti előadás és a fine dining vacsora további fogásai után következett az este csúcspontja, az Atmosphere kollekció bemutatása. A modellek tizenhárom futurisztikus összeállítást vonultattak fel Kerényi Virág erre az alkalomra készített fejdíszeivel és lábbelijeivel kiegészítve.

A márka új kollekciója az ősi és a modern izgalmas kombinációjának narratívája mentén fogalmazódott meg, összekapcsolva a nézőket a földdel, a természettel, a múlttal és a rítussal.

A tervezőnő új kollekcióját a természetes anyagok, a hagyományos alapok, a naturális és attraktív színek változatossága jellemezi. A szabásvonalak és a kivitelezés formanyelve a high-tech vizualitással egy olyan világot teremt, amely a science fictionok atmoszféráját megidézve kalauzolta el a résztvevőket az emberiség talán nem is olyan távoli jövőjébe.

A desszert: záróbuli, pezsgő és külföldi terjeszkedés

A lélegzetelállító és minden érzéket megmozgató bemutatót egy felszabadult Atmosphere DJ party zárta.

Az eseményen debütált a márka legújabb kollaborációjának eredménye, az Orsoya Darchi rosé pezsgő, amelyet a Sauska egyedi címkével ellátva készített számukra.

A márka életében a negyedik bemutató nemcsak hazai porondon mérföldkő, hanem a nemzetközi színre lépes első lépcsője is: az esemény éjszakáján erősítették meg a hírt, hogy az Orsoya Darchi bekerült egy New York-i és egy párizsi luxusáruházba. Ezzel a márka megetette az első lépést a külföldi sikerek felé.


A figyelmetekbe ajánljuk