étterem, étel

Egy Las Vegas-i utazás nem lehet teljes a híres kaszinóbüfés étkezés nélkül, most pedig ezért egy cég fizetne is, csupán ki kell próbálni néhány éttermet.


A Time2play online szerencsejáték-értékelő oldal egy olyan személyt keres, aki idén nyáron a Las Vegas-i kaszinó büfé tesztelőjeként dolgozna a négy legnépszerűbb all-you-can-eat éttermek felülvizsgálatára.

Az első a listán a Bacchanal Buffet a Caesars Palace-ban, egy 25 ezer négyzetméteres helyiség, amelyet a járvány idején alakítottak át, és amely ma egy 600 férőhelyes étterem, argentin grillel, olasz pizzákkal és tenger gyümölcseivel.

Másik a Bellagio büfé, ahol a különleges omlettektől a rákcombokig szinte bármit elkészítenek, de kiváló hely a Wicked Spoon is, ahol az ázsiai konyha különlegességeit, valamint hétvégén egész napos villásreggelit kínálnak.

A listát a Wynn Las Vegas büféje zárja, amely leginkább latin-amerikai ételeket és palacsintákat kóstolhatunk meg.

A négy étteremben egy-egy kétszemélyes étkezés mellett a nyertes egy 500 dolláros Southwest Airlines repülőjegy-utalványt, négy éjszakát nyerhet egy vegasi kaszinóhotelbe. Emellett kap 1000 dollár költőpénzt. Ezenkívül a büfék értékelésének befejezése után a nyertes 500 dollár készpénzjutalmat is bezsebelhet, és az értékelésük megjelenik a Time2play weboldalon.

A minimum 21. életévet betöltő jelentkezőknek regisztrálniuk kell a verseny honlapján, illetve egy motivációs levelet kell küldeniük.

Minden nevezésnek 2022. július 31-én 23:59-ig kell beérkeznie, és a nyertest augusztus első hetében értesítik.

(Travelandleisure)

A figyelmetekbe ajánljuk